X

Consum detecta incompliments al web de Uep Fly a l’hora d’aplicar el descompte de resident

S'ha aixecat acte i li ha traslladat a la Direcció General d’Aviació Civil del Ministeri de Transports

21/07/2021

Consum detecta incompliments al web de Uep Fly a l’hora d’aplicar el descompte de resident

La nova aerolínia Uep Fly incompleix la normativa a l’hora d’aplicar el descompte de resident. Una irregularitat que ha detectat la Conselleria balear de Consum. Per la qual cosa ha aixecat acte i li ha traslladat a la Direcció General d’Aviació Civil del Ministeri de Transports. S’ha detectat que aplica el descompte de resident al principi del procés de compra la qual cosa no està permesa perquè es va detectar que s’utilitzava aquesta informació per encarir el preu dels bitllets.

Fèlix Alonso, director general de Consum, explica que s’ha detectat en una de les inspeccions que fa el departament, igual que s’ha fet amb Volotea, ara que comencen a operar a les Balears. Igual que es va fer en el moment de posar en marxa la nova normativa al març, s’ha informat el ministeri de les irregularitats detectades.

Uep Fly fa tot just una setmana que ha començar a operar amb vols interilles i ja ha protagonistzat alguna polèmica amb l’ús del català al seu web. Faltes d’ortografia i un llenguatge del tot col·loquial han generat queixes dels usuaris. La plataforma per la llengua s’ha adreçat a la companyia per fer-los veure que la qualitat lingüística és molt millorable i oferir-se per assessora-los.

21/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris