X

La UD Eivissa s’imposa 2-0 a l’Al Raed en el segon partit de pretemporada

Miki Villar i Bogusz han estat els autors dels gols. Els dos darrers fitxatges del conjunt pitiús, Cifu i Gálvez, han presenciat el triomf en directe

21/07/2021

La UD Eivissa s’imposa 2-0 a l’Al Raed en el segon partit de pretemporada

La UD Eivissa ha tancat dos fitxatges en les darreres 24 hores i tots dos ja s’han incorporat a la concentració de l’equip de Juan Carlos Carcedo. De fet, els hem vist avui horabaixa presenciant el segon amistós de la UD en aquesta pretemporada. Un és Alejandro Gálvez. El central de 32 anys i un metre 90 d’alçada aportarà molta experiència al centre de la defensa. El seu company al lateral dret serà Cifu. L’exjugador de l’Elx també era a Oriola. Tots dos començaran a entrenar amb la UD Eivissa demà a Benidorm. Ho faran amb alegria després del triomf del conjunt pitiús de davant l’Al Raed.

Primera victòria de la UD Eivissa aquesta pretemporada. El conjunt pitiús s’ha imposat Un a 0 a l’Al Raed saudita. L’enfrontament ha començat amb ocasions pels dos equips. La més clara, però, ha estat aquesta de Rodado. El gol ha arribat al minut 32 i l’ha marcat un dels nous fitxatges, Miki Villar. Badada defensiva de l’Al Raed que aprofita el gallec per posar l’UN a zero. Primera diana de la UD a la pretemporada. La segona meitat ha continuat amb el domini eivissenc. Castel ha fregat el gol amb aquest xut que s’estavella al pal. I a la jugada següent els saudites tenen l’empat en aquesta rematada de cap. El ritme era frenètic i Davo està a punt de marcar amb aquest xut que desviada el porter de l’Al Raed. Al 90, ara sí, la UD ha ampliat l’avantatge al marcador. Ho ha fet un altre de les noves incorporacions. Mateusz Bogusz es treu una vaselina espectacular per marcar el 2 a 0 definitiu. Dissabte capvespre arriba el partit més esperat de la pretemporada. Derbi balear entre la UD Eivissa de Juan Carlos Carcedo i el Mallorca de Luis García Plaza.

 

 

21/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris