X

Les botellades continuen malgrat l’enduriment de les sancions

Veïnats de la Platja de Palma denuncien l'activitat nocturna durant la primera matinada en què ja s'aplicaven multes d'un mínim de 1.000 euros

22/07/2021

Les botellades continuen malgrat l’enduriment de les sancions

Veïnats de la Platja de Palma han difós vídeos de denúncia amb les botellades que hi tenen lloc molts de vespres.

Les botellades continuen a les Illes, tot i que a partir de dimecres a les 00.00 hores ja entrà en vigor el decret que multa amb un mínim de 1.000€ els participants en aquests tipus d’activitats nocturnes. Veïnats de la Platja de Palma denuncien la quantitat de gent present a la matinada d’ahir als balnearis 1 i 2, on -asseguren- tant gent estrangera com residents freqüenten la zona assíduament. Entre ells, confirmen que s’hi persones de Llucmajor i Campos per afegir-se a la festa.

Els veïnats han declarat a IB3 Notícies que la participació d’aquestes persones a les botellades es disparà després de la supressió del toc de queda i que, encara que la major afluència de gent es concentra els caps de setmana, de dilluns a divendres la quantitat de persones també és ingent i, conseqüentment, el renou és molest.

Demanen a les autoritats pertinents que els agents exerceixin un control més constant i, sobretot, intermitent, perquè fins ara, segons el parer dels veïnats, el control de la zona per part de la policia ha estat molt puntual. Diuen que “no és efectiu” i que “no poden viure tranquil·lament”. Un control que haurà de ser encara més exhaustiu a partir del pròxim dissabte, quan entrarà en vigor la prohibició de reunions socials, tant en exteriors como en interiors, de persones no convivents des de la 01.00h fins a les 06.00h de la matinada.

22/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris