X

El Festival Internacional del Llibre i del Cinema d’Art de Perpinyà arriba a Palma

Una selecció del cicle de projeccions s'allargarà durant dos dies i es podran veure les cintes en versió original

22/07/2021

El Festival Internacional del Llibre i del Cinema d’Art de Perpinyà arriba a Palma

El Festival Internacional del Llibre i del Cinema d'Art (FILAF) arriba per primera vegada a les Balears.

Per primera vegada, arriba al museu del Baulard un tast del Festival Internacional del Llibre i del Cinema d’Art (FILAF). Es converteix, també, amb l’única ciutat de l’Estat en acollir part del certamen.  I ho fa amb els tres films premiats, els quals es podran veure aquest dijous i divendres de manera gratuïta a l’auditori de la institució organitzadora.

S’ha inaugurat avui horabaixa amb la projecció de Conz. La cinta guardonada amb l’or i que explica la peculiar història d’un dels personatges més polèmics del col·leccionisme: Francesco Conz. És una pel·lícula documental d’un italià que va intentar col·leccionar objectes gairebé impossibles de col·leccionar. A part del públic, també hi eren presents el director del Festival, Sébastien Planas, i un integrant del jurat, l’artista Jordi Colomar. El director del llargmetratge ha intervengut per videoconferència. Demà, divendres, es podran mirar Pollock versus Pollock, distingida amb el guardó de plata i Different Johns, que es va alçar amb el premi especial del jurat. Aquesta és només una mostra del festival que contempla l’art contemporani i que se celebra a Perpinyà des del 2011.

La directora del Baluard, Imma Prieto, explica que aquesta és la primera col·laboració d’un llarg camí. I és que, diu, la intenció és instal·lar una “segona base” del FILAF a Palma.

22/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris