X

L’Exèrcit espanyol desembarca a Menorca per fer reconeixements de territoris naturals

Un dels seus objectius de l'operació "Plan Vigilante Balear" és l'estudi d'àrees vulnerables per a la seva conservació davant un possible incendi

24/07/2021

L’Exèrcit espanyol desembarca a Menorca per fer reconeixements de territoris naturals

L’operació “Plan Vigilante Balear” desembarca a Menorca per realitzar reconeixements de territoris naturals. Un dels seus objectius és l’estudi d’àrees vulnerables per a la seva conservació davant un possible incendi.

Un regiment de l’Exèrcit de Terra patrulla amb aquest motiu el Camí de Cavalls en busca de les àrees naturals més afectades per la petjada humana. Des de dilluns són a Menorca amb l’objectiu de reconèixer l’àrea i dur a terme activitats per disminuir el risc d’incendis.

La seva missió és la preservació del medi ambient per un acord amb el Govern. Qualsevol irregularitat ha de ser comunicada inmediatament. Una de les finalitats de l’operatiu és fer-se veure perquè la població civil coneixi les seves tasques. L’etapa nord del Camí de Cavalls ha estat la darrera àrea d’exploració després d’una setmana marxant (per primera vegada) per la costa de Menorca.

24/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris