X

La Policia desallotja una festa amb cinquanta persones a Santa Eulària

Els fets van ocórrer al voltant de la 1.15 hores de la matinada, quan es va rebre l'avís de la possible celebració d'una festa multitudinària a la zona de Ca na Negreta

25/07/2021

La Policia desallotja una festa amb cinquanta persones a Santa Eulària

La Policia Local ha desallotjat aquest dissabte a la nit una festa amb més de mig centenar de persones congregades en un habitatge a les proximitats de Ca na Negreta, a Santa Eulària.

Segons ha informat l’Ajuntament de Santa Eulària, s’ha obert una acta de proposta de sanció en la qual s’inclou la negativa de deixar passar els agents a l’interior de la casa per part de la persona que es va identificar com a responsable de la festa.

Els fets van ocórrer al voltant de la 01.15 hores quan es va rebre l’avís de la possible celebració d’una festa multitudinària a la zona de Ca na Negreta, als voltants de l’encreuament amb l’antiga carretera de Santa Eulària.

Una patrulla policial es va desplaçar fins al lloc dels fets i va confirmar que hi havia música a alt volum. En dirigir-se a la porta de la casa, va sortir de l’interior un home que va abordar els agents i es va identificar com el responsable de la festa. Llavors, els policies el van informar que estaven provocant molèsties als veïns i li van ordenar que desallotjàs l’habitatge. Es va procedir de manera immediata i més de mig centenar de persones varen sortir de la casa.

Els agents van sol·licitar permís al responsable de la festa per accedir a l’interior de la casa i seguir amb les comprovacions precises, però aquest s’hi va negar. Davant la impossibilitat legal de penetrar en el recinte, els policies el van informar de la normativa infringida i de les conseqüències en matèria de sanció.

25/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris