X

Alguns turistes alemanys tornen abans per evitar la quarantena

Segons TUI, no hi ha hagut cancel·lacions massives

25/07/2021

Alguns turistes alemanys tornen abans per evitar la quarantena

Alguns turistes alemanys avancen el retorn al seu país per evitar la quarantena que haurien de fer si tornassin a casa a partir de dia 27 de juliol. Això afecta els no vacunats amb pauta completa. Molts d’altres, però, mantenen el viatge. Segons TUI, no hi ha hagut cancel·lacions massives.

A l’Aeroport de Palma ja arriben famílies alemanyes de vacances en què els pares no hauran de fer quarantena a la tornada, perquè tenen la pauta de vacunació completa.Però els seus fills, sí.

Per això es tem que la classificació de les Balears com a zona d’alta incidència per part del Govern alemany afecti, sobretot, el turisme familiar. En altres segments de la població, la immunització avança a bon ritme.

Diuen que se senten segurs, i per tant, mantenen les vacances. D’altres, però, que no tenen la pauta completa, sí que han avançat els vols de tornada, ja que és a partir de dimarts que es començarà a demanar quarantena al seu país. N’hi ha que tenien programat un altre viatge a Mallorca, però l’han anul·lat.

La quarantena són deu dies. La meitat, si el cinquè es presenta una prova negativa. Així i tot, segons el turoperador TUI, de moment no s’han notat gaire cancel·lacions ni canvis de data.

25/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris