X

L’obligació de quarantena a Alemanya fa que les cancel·lacions a Peguera arribin a un 10%

Les famílies anul·len reserves perquè només un 3% dels menors alemanys tenen la pauta completa de vacunació

26/07/2021

L’obligació de quarantena a Alemanya fa que les cancel·lacions a Peguera arribin a un 10%25

Va ser divendres passat quan el Govern d'Alemanya va incloure les Illes Balears com a zona d'alta incidència Covid.

D’ençà de divendres passat, les cancel·lacions de reserves turístiques a Peguera (Calvià) arriben a un 10 per cent per a tota la temporada. És a partir de demà dimarts que els turistes alemanys que retornin al seu país hauran de fer 10 dies de quarantena, si no tenen la pauta completa de vacunació, i després que el Govern d’Alemanya inclogués les Illes Balears com a zona d’alta incidència Covid. 

Un dels motius que expliquen aquestes cancel·lacions és que els majors de 6 anys no vacunats amb la pauta completa també han de fer quarantena. “Malauradament, tornam demà. El meu fill s’haurà de fer un test però com a mínim farà quarantena 5 dies”, explica una dona que ha passat uns dies de vacances a Mallorca amb la seva família. “Haurem de fer quarantena durant 5 dies. Quan varem volar cap aquí, no hi havia cap problema, ara que ja som aquí sí que tenim aquest inconvenient”, diu un altre home que també ha viatjat amb la seva família.

Antoni Mayol, president de l’Associació Hotelera de Peguera i Cala Fornells.

“Si aquesta notícia del Govern alemany hagués estat pel mes de setembre, quan els al·lots ja han començat a escola, no hi hauria hagut tantes cancel·lacions com ara”, explica el president de l’Associació Hotelera de Peguera i Cala Fornells, Antoni Mayol.

Malgrat que la meitat de la població alemanya està vacunada i té la pauta completa, els menors de 18 anys immunitzats només arriben al 3 per cent. A la zona de Peguera i Cala Fornells, amb un 80 per cent de la planta hotelera oberta, el 95 per cent dels turistes són d’origen alemany.

 

 

26/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris