X

El Centre de Salut de Ferreries participa en un estudi sobre la influència de les conductes positives en la incidència de les malalties

És l'únic centre de salut de Menorca seleccionat per formar part del projecte Cohorte DESVELA

26/07/2021

El Centre de Salut de Ferreries participa en un estudi sobre la influència de les conductes positives en la incidència de les malalties

Les malaties cròniques són la causa principal de mort prematura al món en persones de menys de 70 anys. Ara, una investigació, en la qual participa el Centre de Salut de Ferreries, vol determinar si les conductes positives poden disminuir aquestes malalties. L’estudi es perllongarà per un període de 3 anys amb 3 mil persones d’entre 35 i 74 anys.
Analitzar de quina manera l’estil de vida, la capacitat per afrontar les adversitats i la personalitat afecten el desenvolupament de malalties és l’objectiu del projecte.
La mostra seleccionada a Ferreries és per a 170 persones voluntàries. L’examen consta d’una exploració física, un qüestionari de personalitat i una analítica de la pressió de la sang. El resultat determinarà si els hàbits d’aquesta persona són saludables.
L’estudi està dirigit pel doctor Joan Llobera, cap de la Unitat d’Investigació de la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca. El Sistema Nacional de Salut està molt interessat en els resultats, ja que permetran desenvolupar estratègies de salut per evitar malalties.

26/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris