X

Els turistes alemanys no vacunats que viatgin a les Illes han de fer quarentena en tornar al seu país

La mesura ha provocat alentiment i cancelacions de reserves

27/07/2021

Els turistes alemanys no vacunats que viatgin a les Illes han de fer quarentena en tornar al seu país

A partir d’avui els turistes alemanys que son de vacances a les Illes hauran de fer quarantena quan tornin al seu país, sempre que no estiguin vacunats amb la pauta completa. Es la mesura que ha aprovat el Govern d’Angela Merkel, degut a l’augment de la incidència de covid 19 a Espanya. Afecta a tots els turistes a partir de sis anys, per la qual cosa aquesta situació perjudica al turisme familiar.

A l’Aeroport de Son Sant Joan, hem trobat, precisament, moltes famílies afectades per la mesura: amb els pares vacunats, però amb els més joves de la casa, obligats a fer quarantena.

“La meva mare està vacunada amb la pauta completa, però jo no, hauré de fer quarantena”, ens explica una jove. El mateix li passa a un altre pare de família amb qui hem parlat. Assegura que si és per seguretat, està d’acord.

Tot i aquestes noves mesures, el flux d’operacions amb Alemanya és considerable. Per avui s’han programat 89 vols d’arribada des de ciutats alemanyes i 96 de sortida: en total 185, una xifra molt similar a la de fa just una setmana, quan encara no es coneixien aquestes noves restriccions. Dimarts passat foren 183 moviments.

La Federació Hotelera de Mallorca no vol donar xifres, però sí que constata que hi ha hagut cancel·lacions. Des de la federacio hotelera afirmen que prefereixen ser prudents i esperar per veure si aquestes restriccions tenen efectes molt negatius en les reserves

27/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris