X

Les aerolínies aposten per allargar la temporada turística de Menorca

Ofereixen un 52% més de places per l'octubre que fa dos anys, segons dades de Mabrian

28/07/2021

Les aerolínies aposten per allargar la temporada turística de Menorca

L’allargament de la temporada turística sembla que  serà una realitat enguany. Així ho demostra la programació de vols de les diferents aerolínies pel mes d’octubre. Segons dades facilitades per l’empresa especialista en big data, Mabrian Technologies, a dia d’avui l’oferta de places a l’octubre és un 52% superior a la del 2019, any previ a la pandèmia. Un fet que demostra la demanda existent per visitar Menorca més enllà de l’estiu. Ho ha explicat el director de vendes i màrqueting de Mabrian, Carlos Cenda, al magazín Al Dia Menorca.

Unes bones perspectives que han confirmat agents del sector. Biel Pons, agent de viatges Magón i Lucas Garcia, de l’hotel Casas del Lago, sostenen que la demanda acompanyarà, sempre que les condicions sanitàries ho permetin.

Mabrian també ha facilitat dades de places aèries pel que queda de temporada, això és agost i setembre. I les expectatives son força positives. I és que tot i el descens en un 23% de les connexions amb el Regne Unit, el cert és que els vols nacionals s’incrementen un 40% respecte fa dos anys, un 5% amb itàlia i, el més destacat, un 127% més de places amb França, que s’està convertint en un mercat imprescindible per a Menorca.

28/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris