Alba Torrens condueix Espanya als quarts de final

Festival de la binissalemera davant Sèrbia. Ha estat la màxima anotadora del partit amb 25 punts

29/07/2021

Alba Torrens ha estat la autèntica protagonista de la victòria d’Espanya contra Serbia. L’equip de Mondelo s’ha imposat per 85-70. Ja al primer quart, la mallorquina ha deixat ben clar que era el seu dia, l’ha tancat amb 8 punts i 1 assistència. Al segon parcial, Serbia pitja l’accelerador i Mondelo es veu obligat a aturar el partit amb el marcador de 21-31 en contra. A partir d’aquest moment, el combinat espanyol desperta liderat per Alba Torrens i Ndour. Una darrera cistella de la pívot espanyola posa el 41-44 per partir cap a vestidors.

Després del descans, Serbia torna a espitjar amb un parcial de cinc a zero. Però Alba deixava clar que no volia perdre el partit, seguia sumant punts i troba una gran aliada en Maite Cazorla, que amb 4 triples consecutius permetia Espanya encarar el darrer quart amb un punt d’avantatge. En aquest darrer parcial, la figura d’Alba Torrens s’agegantaria una mica més. 6 punts consecutius de la mallorquina obliguen a la seleccionadora serbia a aturar el partit. Ningú podia frenar la MVP del partit, Alba Torrens. La binissalemera deixa clar a les serbies que el temps mort no havia servit per res. Alba ha seguit amb el canell calent. A més, no només aporta ofensivament, també ha mostrat la seva millor versió defensiva per fermar el partit. Alba Torrens ha tancat la seva actuació estel·lar amb aquest tir lliure. Quan més la necessitava el seu equip ha aparegut la mallorquina. Màxima anotadora del partit amb 25 punts i Espanya classificada per als quarts de final.