X

Arriba el primer creuer a Maó després de 18 mesos de cancel·lacions per la pandèmia

El vaixell 'Europa 2' tornarà a recalar al port menorquí el proper 6 d'agost

29/07/2021

Arriba el primer creuer a Maó després de 18 mesos de cancel·lacions per la pandèmia

Un any i mig després, el port de Maó ha tornat a rebre, avui matí, la visita d’un creuer. Un fet que no passava des del novembre de 2019. Una bona notícia per al sector després de les cancel·lacions provocades per la pandèmia.

El creuer ‘Europa 2’ ha atracat de bon matí ha atracat al port de Maó procedent de l’Alguer, a Sardenya, com a part de la ruta que enllaça els ports de Catània, a Sicília, i Palma de Mallorca. El vaixell de la companyia Hapag-Lloyd, amb seu a Alemanya, és el primer que arriba a Maó després de una llarga llista de cancel·lacions provocades per la pandèmia. A bord, 309 passatgers, dels quals la immensa majoria, 274, alemanys.

El creuer, de bandera maltesa, va ser construït el 2013 i té capacitat per a transportar fins a 700 passatgers. L’arribada del vaixell ha estat acollida amb satisfacció per als sectors que viuen del turisme com el del taxi o el del transport discrecional de viatgers.

El vaixell, de 225 metres d’eslora, romandrà al port de Maó fins a les sis del capvespre, quan posarà rumb a Mallorca on està previst que arribi demà. L’‘Europa 2’ tornarà a recalar de nou a Menorca el proper 6 d’agost. S’espera que la temporada de creuers a Maó s’estiri fins a les dotze o tretze escales.

29/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris