X

La jutgessa ordena llibertat provisional per al jove entrenador de Felanitx, acusat d’abusos sexuals a 5 menors

La magistrada de Manacor li ha imposat una ordre d'allunyament en relació amb els denunciants, i que comparegui de manera periòdica

29/07/2021

La jutgessa ordena llibertat provisional per al jove entrenador de Felanitx, acusat d’abusos sexuals a 5 menors

El jove acusat d'abusos sexuals ha sortit amb llibertat condicional del Jutjat de Manacor avui capvespre.

La titular del Jutjat d’Instrucció número 2 de Manacor ha ordenat llibertat provisional, sense fiança, per al jove de 25 anys detengut a Felanitx, acusat d’abusos sexuals a cinc menors. Segons el servei de premsa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, la jutgessa li ha imposat una ordre d’allunyament en relació amb els denunciants i li ha ordenat que comparegui de manera periòdica. La magistrada ha inhabilitat l’acusat per realitzar activitats esportives amb menors, i també li ha retirat el passaport. En la seva decisió, la jutgessa ha tengut en compte que no tenia antecedents penals.

Va ser dimarts quan la Guàrdia Civil va detenir l’entrenador de bàsquet del club Joan Capó, de Felanitx per abusar, presumptament, de 5 menors d’edat, tots ells de menys de 16 anys. La Guàrdia Civil inicià la investigació, després que un dels menors ho comunicàs a una de les monitores del club. Els agents investiguen ara si hi ha altres menors afectats. En un comunicat, l’entitat esportiva ha fet saber que romp el vincle amb l’acusat, qui fins ara, a més d’entrenador, era coordinador esportiu del club i directiu.

 

 

29/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris