X

Fernández, Jareño i Sagreras ja formen part de la cúpula del PP balear

Els primers nomenaments del nou organigrama del PP presidit per Margalida Prohens han rebut el vistiplau del Comitè Executiu Autonòmic

29/07/2021

Fernández, Jareño i Sagreras ja formen part de la cúpula del PP balear

Eric Jareño, nou portaveu del PP, mostra la vara de comendament en ser investit batle de LLucmajor.

Els primers nomenaments del nou organigrama del PP, presidit per Margalida Prohens, han rebut el vistiplau unànime del Comitè Executiu Autonòmic. Sandra Fernández ha estat proclamada nova secretària general, mentre que el batle de Llucmajor, Eric Jareño, és el nou portaveu de la formació a les Balears. A més, el diputat autonòmic Sebastià Sagreras s’ha convertit en vicesecretari d’Organització, i s’encarregarà de la coordinació de les diferents àrees d’activitat.

Altres càrrecs de l’organigrama

Jaume Bauçà és vicesecretari Territorial i el diputat menorquí Juanma Lafuente és el vicesecretari d’Acció Política, i s’encarregarà de l’estratègia de la formació. La felanitxera Catalina Soler torna a primera línia de la formació i ha estat nomenada vicesecretària de Participació. L’andritxola Estefania Gonzalvo, l’eivissenc Vicent Roig, el palmesà Javier Ureña i el batle d’Alaró, Llorenç Perelló, completen la cúpula que acompanyarà Prohens al capdavant del PP de les Illes.

 

29/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris