X

Educació inverteix 22 milions d’euros en aules i competències digitals

La Conselleria cerca consolidar la digitalització de l'entorn educatiu i ajudar a cobrir les necessitats dels alumnes més vulnerables

30/07/2021

Educació inverteix 22 milions d’euros en aules i competències digitals

Educació destinarà 22 milions i mig d’euros en la digitalització dels 28 que destinarà per a les Illes el programa de Cooperació del Ministeri. Una part d’aquests doblers seran per adquirir 5.000 aules digitals als centres públics.

Dels 22 milions i mig d’euros, 19 seran per a la creació de 5.000 aules digitals, equipaments dotats amb pantalles digitals interactives o càmeres que permeten connectar-se des de casa o amb altres centres.

La resta anirà destinat a un programa de reforç escolar, dotat amb 14 milions d’euros, al finançament de llibres de text i a unitats d’orientació d’alumnat vulnerable. Fins ara s’han distribuït 8.000 dispositius per a aquests alumnes, que s’afegiran als 7.000 que preveuen per al pròxim curs. La Conselleria considera que la digitalització és una prioritat.

La formació serà, segons la Conselleria, un punt important. En aquest sentit, fins ara s’ha format 9.000 docents en matèria de digitalització.

La Conselleria ha destacat que gairebé tots els centres públics i alguns de concertats tenen banda ampla ultraràpida.

30/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris