X

Éric Jareño, nou portaveu del PP balear, no tanca la porta a cap acord de govern

Quan tenia desset anys es va afiliar al partit popular de Llucmajor i ara compaginarà el càrrec orgànic dins la formació amb la batlia del municipi des de l'estiu de 2019

30/07/2021

Éric Jareño, nou portaveu del PP balear, no tanca la porta a cap acord de govern

Éric Jareño, nou portaveu del PP balear i batle de Llucmajor, no tanca la porta a cap acord de govern. Assegura que la recerca de consens serà la prioritat en aquesta nova etapa. És un dels polítics més joves. Quan tenia desset anys es va afiliar al partit popular de Llucmajor i ara compaginarà el càrrec orgànic dins la formació amb la batlia del municipi des de l’estiu de 2019. “Hem d’estar al carrer i escoltar la gent”, diu Jareño, qui assegura que el pacte de govern actual “no ha funcionat”.

Coneix de primera mà tots els membres del nou organigrama. És un dels homes forts de Marga Prohens i Sandra Fernández. Amb les dues ja va coincidir des de les noves generacions. Ha aconseguit donar estabilitat a un municipi on governa amb un pacte amb Ciutadans, el Pi i Asi i dos regidors que eren amb anterioritat de Vox.

Èric Jareño diu que el PP actual és un partit unit, on cap tothom i creu que amb Prohens al capdavant s’aconseguirà recuperar els votants descontents amb èpoques passades. “Des del darrer congrès es va veure que sortia un partit unit, en el qual hi cap tothom. Farem molta feina a tots els municipis de totes les illes perquè la gent que se’n va anar sàpiga que poden tornar i que seran benvinguts”, assegura el nou portaveu popular.

Jareño agafa el relleu de Llorenç Galmés com a portaveu després de 14 anys militant al PP i d’estar la legislatura passada a l’oposició a l’ajuntament llucmajorer.

30/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris