X

Salut avança a aquest cap de setmana l’administració de la segona dosi d’AstraZeneca

Les persones de 60 a 69 anys que tenen cita durant el mes d’agost poden avançar voluntàriament la vaccinació als dies 31 de juliol i 1r d’agost

31/07/2021

Salut avança a aquest cap de setmana l’administració de la segona dosi d’AstraZeneca

La Conselleria de Salut i Consum ha decidit avançar a aquest cap de setmana (dissabte 31 de juliol i diumenge 1r d’agost) l’administració de la segona dosi d’AstraZeneca per a tota la població que està pendent de completar la vaccinació durant el mes d’agost.

D’aquesta manera, les persones d’entre 60 i 69 anys pendents de completar la pauta de vaccinació (un col·lectiu de 6.148 persones) rebran un SMS que informa que poden avançar voluntàriament l’administració de la segona dosi a aquest cap de setmana. Per a això, hauran d’anar sense cita al mateix centre de vaccinació i a la mateixa hora que tenien assignats.

A causa de l’increment del nombre de casos positius provocats per la variant Delta, Salut ha decidit avançar tant com es pot la segona dosi d’aquest grup poblacional per completar la pauta de vaccinació. Així, recomana a totes les persones que avancin la segona pauta de vaccinació si estan en disposició de fer-ho, per arribar abans a la immunització.

Totes les persones menors de 60 anys que encara estan pendents de completar la pauta de vaccinació amb AstraZeneca també poden aprofitar aquestes dues jornades per completar-la. Aquest col·lectiu pot anar sense cita als centres habilitats que es troben en el web del Servei de Salut (www.ibsalut.es/segona-dosi-astrazeneca).


Salut obri un torn de vacunació sense cita per a dones embarassades

31/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris