X

Ganes de desconnectar entre els turistes que arriben a Menorca

L'aeroport menorquí és el que experimenta un major augment de connexions de Balears respecte abans de la pandèmia

01/08/2021

Ganes de desconnectar entre els turistes que arriben a Menorca

L’aeroport de Menorca viu aquest cap de setmana el de major intensitat de trànsit aeri de tot l’any. I ho fa amb el major increment, percentual, dels aeroports de les Illes

Entre divendres i diumenge nit hi ha programats 638 vols a l’aeròdrom menorquí, un 54 per cent d’internacionals. 295 són amb origen o destí a aeroports de la resta de l’estat i 343 de l’estranger. Aquesta operativa suposa un augment d’un 12,7 per cent el volum d’arribades i sortides dels mateixos dies de fa dos anys, d’abans de la pandèmia, i contrasta amb l’aeroport d’Eivissa, que només creix set dècimes, i amb el de Son Sant Joan, que davalla més d’un nou per cent.

La tendència a l’alça respecte dels mateixos dies de 2019 es tradueix, aquest diumenge, en cinc vols més que en les mateixes dates del darrer estiu prepandèmia; un augment que es manté en la programació de dilluns quan està previst que a l’aeròdrom menorquí s’operin 156 vols; també cinc més que fa dos anys. En aquest cas, però, i a diferència del que ha passat durant el cap de setmana, el nombre de connexions nacionals gairebé doblarà les internacionals.

I entre els visitants que diumenge migdia arribaven a l’illa, moltes ganes de desconnectar i gaudir de Menorca després de les dificultats i tensions que genera la pandèmia.

01/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris