X

Sánchez: “El repartiment de fons europeus a les Illes està garantit fins que acabi la pandèmia”

El cap del govern de l'Estat destaca la importància de la campanya de vacunació i continuar amb la recuperació sanitària

03/08/2021

Sánchez: “El repartiment de fons europeus a les Illes està garantit fins que acabi la pandèmia”

El president del Govern Pedro Sánchez en roda de premsa a Marivent aquest dimarts. /EFE

És la imatge del dia a les Balears. El president del Govern central ha celebrat avui el despatx d’estiu amb el Rei Felip al palau de Marivent. Després de dinar amb el monarca, Pedro Sánchez es desplaçarà al Consolat de Mar, on es reunirà amb la presidenta Francina Armengol.

Una vegada acabat el despatx oficial, el president Sánchez ha comparegut davant els mitjans de comunicació. El cap del govern de l’Estat ha destacat la importància de la campanya de vacunació i continuar la recuperació sanitària per a garantir la reactivació econòmica. Pedró Sánchez també s’ha referit al repartiment dels fons europeus i dels ajuts econòmics a les Illes. “El desplegament ha estat inèdit i continuarà així”, ha dit Sánchez.


Sánchez reitera el seu suport al rei sense aclarir el retorn de Joan Carles I

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha assenyalat que Espanya va directa cap a la recuperació de l’economia i que el país ha passat de “la resistència” enfront del covid “a l’etapa de la recuperació econòmica”.

Després de mantenir el tradicional despatx amb el Rei Felip VI en el Palau de Marivent de Palma, Sánchez ha valorat l’escenari tan diferent d’Espanya avui al de fa un any, encara que ha instat a no baixar la guàrdia davant el coronavirus.

“Fa un any Espanya resistia l’embat de la covid i avui l’escenari és diferent, no podem baixar la guàrdia i hem de mantenir la prudència, però és un espai completament diferent”, ha assenyalat després d’elogiar les bones dades del PIB, que ha repuntat fins al 2,8% en el segon trimestre de l’any enfront de la caiguda del 20% del mateix període de fa 12 mesos.

“Espanya està anant directe a la recuperació econòmica, important al llarg de 2021 i 2022”, ha incidit atès que la desocupació ha descendit al juliol en 197.841 aturats i el nombre d’afiliats ha marcat un rècord de 19,6 milions de persones.

03/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris