X

Paralitzades les reserves del mercat britànic a l’espera de la revisió del semàfor de viatges

Des de TUI afirmen que, ara com ara, no tenen cancel·lacions de darrera hora

03/08/2021

Paralitzades les reserves del mercat britànic a l’espera de la revisió del semàfor de viatges

Cala Escorxada a Menorca, una de les platges verges més ben valorades pels turistes. /DAVID ARQUIMBAU

Les reserves del mercat britànic per a aquest mes d’agost estan en pausa, després de tancar el juliol amb Mallorca i Eivissa com a dues de les 3 destinacions més escollides pels britànics. Des de TUI afirmen que, ara com ara, no tenen cancel·lacions de darrera hora, però que estan expectants per saber què passarà a partir de dijous, quan el Govern de Boris Johnson ha de revisar les mesures de restricció del turisme.

Darrerament es parla del temor que les illes entrin en l’anomenat ‘color taronja plus‘ del semàfor de viatges del Regne Unit, perquè suposaria l’exigència de la quarantena a tots els turistes, fins i tot els vacunats. Ian Livesey, responsable de TUI a Espanya i a les Illes, prefereix no avançar-se amb les previsions i esperar a la revisió d’aquesta setmana. Amb tot, des de TUI expliquen que el balanç d’aquesta temporada és molt positiu, ja que fa uns mesos no s’haguessin imaginat mai tenir tots els mercats europeus funcionant.

Un dels mercats que ha funcionat molt bé fins al moment és l’alemany. Des de TUI expliquen que si les noves mesures que obliguen a fer quarantena a la tornada als no vacunats, hagués entrat en vigor al juny, hauria estat molt pitjor, ja que els grans perjudicats són les famílies amb fills menors d’edat i el turisme familiar sol viatjar entre els mesos juny i juliol.

03/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris