X

Superar l’aforament permès obliga a tancar platges d’Alcúdia i Muro, sobretot els caps de setmana

Els usuaris compleixen, en general, les normes de seguretat sanitària

04/08/2021

Superar l’aforament permès obliga a tancar platges d’Alcúdia i Muro, sobretot els caps de setmana

Per segon any consecutiu les platges del nord de Mallorca apliquen protocols per garantir la seguretat sanitària dels banyistes. Tant al municipi d’Alcúdia com a les platges de Muro els dispositius funcionen sense massa problemes i només els caps de setmana es donen situacions que obliguen a tancar algunes platges o sectors per excés d’afluència.

La Platja de Muro l’han haguda de tancar diverses vegades aquest estiu perquè hi havia massa gent. És una situació que es produeix, sosbretot, els caps de setmana i,en alguna ocasió, ha generat qualque conflicte que ha obligat a intervenir a la policia. En tractar-se d’una platja estreta, l’aforament permès s’exhaureix aviat, però les nombroses entrades i sortides que té en dificulten el control.

En el cas d’Alcúdia, la situació és una mica diferent. La platja és molt més ampla i dificilment s’hi produeixen problemes d’aforament. Aquests només es donen puntualment a les platges més petites com la de Sant Pere o Manresa.

Tant a la platja de Muro com a les d’Alcúdia s’hi apliquen protocols sanitaris de neteja. Les gandules es desinfecten després de cada ús i periòdicament es netejen les dutxes. Els socorristes, policia local i els concessionaris del servei de platja són els encarregats de vetllar perquè els usuaris compleixin amb les normes establertes.

04/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris