X

El vincle de la família reial amb la serra de Tramuntana

Enguany es commemoren els 10 anys de la Serra com a Patrimoni Mundial de la UNESCO

04/08/2021

El vincle de la família reial amb la serra de Tramuntana

Excepte comptades vegades, com la visita de l’any passat a Petra per conèixer el llegat de Juníper Serra, són pocs els estius en què els reis i les infantes no aprofitin la seva estada a Mallorca per visitar la serra de Tramuntana.

Sembla que enguany que es commemoren els 10 anys de la Serra com a Patrimoni Mundial de la UNESCO no serà una excepció més. La visita al santuari de Lluc i al centre d’interpretació de la serra de Tramuntana se suma al llistat de municipis o indrets emblemàtics de la Serra visitats per la família reial.

El 2012 els prínceps d’Astúries i les infantes arribaven a Sóller des de Palma amb l’històric tren turístic. Un any després triaven la Granja d’Esporles per a la foto familiar, mostrant així el seu suport als afectats per l’incendi que feia pocs dies s’havia originat a la Serra, el pitjor incendi que ha patit les Balears.

Ja com a Reis d’Espanya, el 2014 visitaren la finca de Raixa a Bunyola i el 2017 tornaren a Sóller per a visitar el Museu Modernista de Can Prunera. Dos anys més tard, la foto familiar es traslladava a Son Marroig.

La visita de la família reial s’allargarà enguany fins al 12 d’agost, i qui sap si en aquests temps seguiran visitant indrets de la serra de Tramuntana.

04/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris