X

El Mallorca perd el primer amistós de la pretemporada

Derrota per 1-0 contra l'Osca amb gol de Seoane des del punt de penal

04/08/2021

El Mallorca perd el primer amistós de la pretemporada

Primera derrota del Mallorca en aquesta pretemporada. Ha estat contra un conjunt de Segona Divisió, l’Osca, que s’ha imposat per un gol a zero.
La primera part ha estat de domini mallorquinista que fins i tot ha fet un gol després d’una combinació entres dos nouvinguts. Assisteix Ángel, marca Pablo Maffeo i la diana l’anul·la el col·legiat per fora de joc. Al minut 20, penal a favor de l’Osca per mans d’Aleksandar Sedlar dins l’àrea. Decisió protestada pels mallorquinistes. El migcampista Seonae és l’encarregat de llançar. Xuta, engana Reina i marca l’únic gol del partit.
A la segona part, l’Osca ha tengut les ocasions més clares. Joaquín Muñoz per dues vegades ha pogut sentenciar el matx. Manolo Reina que ha tornat després de ser baixa contra el Brest ha frenat les intencions dels aragonesos. I si no hagués estat un amistós segurament parlaríem de polèmica perquè a la darrera jugada del partit, un clar penal sobre el jugador del planter Gayà no l’ha considerat falta el col·legiat. Sembla que la infracció és clara però el partit ha acabat un gol a zero.

04/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris