Doble plata olímpica per al futbol balear

L'Espanya de Marco Asensio i Rafa Mir perd 2-1 la final a la prórroga contra Brasil

07/08/2021

El futbol balear ha tancat el medaller olímpic amb una doble plata gràcies a la presència de Marco Asensio i Rafa Mir. Espanya ha perdut 2 -1 a la pròrroga la final dels Jocs contra Brasil després que l’enfrontament arribàs als 90 minuts amb igualada a un gol. D’aquesta manera es repeteix el subcampionat aconseguit a Amberes 1920 i Sidney 2000. En aquesta oportunitat no s’ha pogut reeditar l’or assolit a Barcelona 92 amb la presència dels també mallorquins ‘Chichi’ Soler i Gabi Vidal.

La selecció sudamericana s’ha avançat a la perllongació de la primera meitat, gairebé quan passaven dos minuts i el descans era a tocar. Matheus Cunya ha estat l’autor del gol. Marco Asensio, que ha estat titular, ja no ha sortit a la reanudació. Oyarzabal ha empat en el 60. Precisament, la segona unitat mallorquina, Rafa Mir, l’ha substituït en el el 103 per donar més verticalitat a l’atac espanyol. Poc després, en el 107, Malcom, en una jugada que Jesús Vallejo no ha sabut frenar l’entrada per la banda del futbolista brasiler, ha arribat la sentència.

Més medalles:
La família d’Albert Torres veu com per poc s’escapa la que hagués estat la primera medalla olímpica del ciclista menorquí