X

Menorca contracta 30 informadors Covid per recordar les mesures vigents a l’illa

Els treballadors se situen en els punts de més afluència, reparteixen fullets informatius i mascaretes d'un sol ús

08/08/2021

Menorca contracta 30 informadors Covid per recordar les mesures vigents a l’illa

A Menorca des d’aquesta setmana, i fins a mitjans octubre, hi haurà 30 informadors Covid a peu de carrer per recordar les mesures de seguretat i control que estan vigents a l’illa. Els treballadors se situaran als punts de més afluència, repartiran fullets informatius i mascaretes d’un sol ús. Van en grups o per parelles, identificats amb una camiseta que duu per lema ‘No ho escampis’ i se situen als punts de major afluència d’usuaris com centres històrics, mercats, platges o urbanitzacions com és el cas de Binibèquer.

No sancionen sinó que eduquen: recorden sobretot l’ús de la mascareta i la importància de garantir la distància de seguretat. Reparteixen mascaretes d’un sòl ús i díptics per donar a conèixer l’horari d’obertura de platges i parcs, restriccions pel que fa a les trobades nocturnes o horaris i aforaments de bars i restaurants.

Aquesta acció s’emmarca dins la campanya informativa ‘No ho escampis’, que ha començat aquesta setmana a Menorca i es prolongarà fins a mitjans octubre.


El 40 per cent dels rastrejadors Covid són de l’exèrcit
Balears, l’única comunitat amb un equip específic de rastrejadors de turistes Covid
Els rastrejadors de la Central Covid acurcen les telefonades a 7 minuts per poder atendre tothom

08/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris