X

Illanvers: una cita amb la poesia, la música i la pintura

L'acte cultural s'encetà aquest dissabte vespre al castell de Sant Antoni, a Fornells, i acaba aquest diumenge, a Can Saura, a Ciutadella

08/08/2021

Illanvers: una cita amb la poesia, la música i la pintura

Poesia, música i pintura es fusionaren aquest dissabte vespre al castell de Sant Antoni, a Fornells, durant la setzena edició d’Illanvers; un dels festivals més consolidats de Menorca i una de les cites més esperades per a l’estiu cultural de l’illa. Tant menorquins com visitants varen poder sentir els versos recitats pels mateixos autors, acompanyats per la música en directe de Pau Cardona i Guillem Soldevila.

Ana Llorenç fou l’encarregada de donar color a un vespre on s’uniren tres llenguatges diferents amb l’expressió literària i artística. Hi varen assistir poetes menorquins com Bep Joan Casasnoves, Gustau Juan o Mariona Fernández.

També participaren autors d’altres illes, que compartiren escenari amb el panorama literari menorquí, com Maria Victòria Secall que va recitar 8 poemes seus sobre les diferents classes d’amor.

Però Fornells no és l’únic escenari que acull el festival. Aquest diumenge tindrà lloc a Can Saura, a Ciutadella, a partir de les 9 del vespre on entre versos es reflexionarà sobre el canvi climàtic, la contaminació o la destrucció dels recursos naturals.

08/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris