X

L’Orquestra Simfònica de Balears tanca la temporada amb el darrer concert dels Estius Simfònics

L'OSIB va estar acompanyada d'alguns dels millors cantants de l'Òpera d'Hamburg

11/08/2021

L’Orquestra Simfònica de Balears tanca la temporada amb el darrer concert dels Estius Simfònics

Na’ama Shulman és una de les estrelles que enlluernà anit passada el públic que va omplir el Pati de la Misericòrdia, a Palma. La soprano canadenca, solista a l’Òpera d’Hamburg, va ser una de les cantants convidades per al concert de tancament del cicle Estius Simfònics. Una col·laboració molt enriquidora i especial, ja que, segons va dir l’artsita, mai abans havia cantat juntament amb una orquestra l’OSIB, amb la qual ha establert una relació d’admiració mútua.

Shulman, juntament amb Kady Evanyshyn, Simon Yang i David Kang, també cantants de l’Òpera d’Hamburg, posaren el seu granet d’arena per al tancament d’aquest cicle, que va ser també el tancament d’una temporada extraordinària per a la nostra Orquestra Simfònica.

El seu director, Pablo Mielgo assegura que ha estat una temporada molt especial, tant pel context social com pel nombre de concerts que ha pogut donar l’orquestra malgrat la pandèmia. Mielgo va avançar també que la propera serà una temporada molt activa i amb més programes i concerts que mai. Ara, però, arriben les esperades vacances per a tot l’equip de l’Orquestra Simfònica de Balears.

11/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris