X

Una vuitantena de persones sancionades per assistir a dues festes il·legals a Pollença

El mirador de la Creveta és un altre indret del municipi on, suposadament, també s'hi fan aquest tipus de celebracions

13/08/2021

Una vuitantena de persones sancionades per assistir a dues festes il·legals a Pollença

Una vuitantena de persones han estat identificades i seran sancionades per assistir a dues festes il·legals a Pollença. Tots de nacionalitat espanyola, però cap resident a Pollença. La primera festa va ser la matinada del dijous. La Policia Local rebé la telefonada dels veïnats de la zona del camí de Llenaire denunciant els fets. Però quan els agents hi arribaren, els participants es negaren a identificar-se i a deixar entrar les autoritats. Passades 6 o 7 hores, alguns dels participants començaren a sortir, aleshores els municipals amb el reforç de la Guàrdia Civil identificaren fins a 40 persones i practicaren proves d’alcoholèmia als qui ho feien en vehicle.

La història es repetia aquesta matinada passada. La telefonada era dels veïnats d’una altra zona del municipi, en concret, el camí de can Seguinot. Allà tampoc no s’han deixat identificar, ni entrar els policies a la casa, per tant, han tornat muntar guàrdia. Ben sortit el sol, i a la sortida dels assistents de la festa, s’hi han identificat fins a 44 persones.

La polèmica no acaba aquí. Aquestes són imatges de dilluns d’aquesta setmana al voltants de les 7 del matí. Són persones baixant del mirador de la Creveta on, suposadament, també fan festes il·legals. El consistori diu tenir-ne constància, perquè en les darreres setmanes s’hi han duit a terme controls d’alcoholèmia i drogues a la zona. Però en aquest cas qui té les competències és la Guàrdia civil i els Agents de Medi Ambient.

Cal recordar que des del passat 20 de juliol les trobades de persones no convivents entre la 1 i les 6 de la matinada no estan permeses. Les multes ascendeixen als 1000 euros per persona.

13/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris