X

Hotelers i veïnats de la zona dels canals del Port d’Alcúdia en denuncien la brutor acumulada

En fan responsable la manca d'acord entre la Demarcació de Costes i l'Ajuntament, i asseguren que perjudica la imatge turística

15/08/2021

Hotelers i veïnats de la zona dels canals del Port d’Alcúdia en denuncien la brutor acumulada

Botelles, tassons i mascaretes s'acumulen als extrems dels canals del Port d'Alcúdia, en plena temporada turística.

Hotelers i veïnats de la zona dels canals del Port d’Alcúdia denuncien que la brutor s’hi acumula i que les administracions implicades no es posen d’acord per solucionar aquest problema. En plena temporada turística, els extrems d’aquestes canalitzacions estan plens de botelles, tassons, mascaretes, però també objectes més grossos com mobles abandonats. Segons els hotelers, aquest problema perjudica la imatge turística d’aquesta part del Port, i segons els veïnats, se senten abandonats en relació amb altres parts del municipi, com és la part antiga del Port d’Alcúdia i el nucli històric d’Alcúdia.

La gestió dels canals, com que són una entrada d’aigua salada i un vestigi de l’antiga albufera, és de la Demarcació de Costes de les Illes Balears. Per fer-los nets, però, habitualment se’n sol cuidar l’Ajuntament. Prèviament n’ha d’haver sol·licitat un permís, cosa que fa que el procés sigui lent.

15/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris