X

El preu final dels locals comercials que es traspassen es redueix un 40% respecte del preu de sortida

Quasi un any i mig després de la pandèmia pareix que el mercat s'està recuperant, això sí, amb dificultats

20/08/2021

El preu final dels locals comercials que es traspassen es redueix un 40%25 respecte del preu de sortida

Amb l’arribada de la crisi sanitària i en vista de la impossibilitat de tirar endavant el seu negoci, molta gent s’ha hagut de decantar per llogar els seus locals, traspassar-los o fins i tot vendre’ls. Quasi un any i mig després, la situació pareix haver millorat.   

Una de les immobiliàries de Palma especialitzades en aquest àmbit, Gesmorent, assegura que hi ha moviment de visites, però costa molt tancar els traspassos on el preu final varia molt de l’estipulat al principi. El seu gerent, Chechu Osinalde, explica que els preus finals dels locals comercials que es traspassen es redueix un 40% respecte del preu de sortida.  

Aprofitant aquesta baixada dels preus, molta gent ha decidit provar sort al món de la inversió, un àmbit que ara es troba molt actiu, assegura Osinalde.  

Les zones més demandades per la gent, segons Gesmorent, són les que es troben a primera línia a prop de la façana marítima i al centre de Palma. Pel que fa a les de segona línia, es troben més afectades, ja que, a aquest nivell, hi ha molta oferta però poca demanda.  

20/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris