X

Josep Lluís Bauzà deixa Ciutadans, però queda com a regidor no adscrit a l’Ajuntament de Palma

Des de Ciutadans exigeixen que Bauzà retorni l'acta de regidor, tal com estableix la carta ètica del partit

20/08/2021

Josep Lluís Bauzà deixa Ciutadans, però queda com a regidor no adscrit a l’Ajuntament de Palma

El regidor Josep Lluís Bauzà

El fins ara regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Palma, Josep Lluís Bauzà, ha anunciat aquest divendres que deixa el partit, però que quedarà com a regidor no adscrit al consistori palmesà. Bauzà ha explicat que, tot i que l’inici de la formació del partit va sentir molta il·lusió per al projecte, aquesta ha anat minvant i que la creença en un projecte polític s’ha transformat en decepció, ja que-assegura-“ha caigut en els mateixos errors que la resta”.

Per aquest motiu, i segons explica, per no “perjudicar els seus companys”, es mantindrà com a regidor no adscrit fins al final de la legislatura.

“Avui pas a formar part dels qui han sortit de Ciutadans, davant la deriva d’un partit que, no només va abandonar les seves bases, sinó el qual la ciutadania ha rebutjat per les seves polítiques erràtiques i poc enteses en general”, ha explicat en una carta remesa als mitjans.

Per la seva banda, des de Ciutadans han exigit que Bauzà retorni l’acta de regidor, tal com estableix la carta ètica que va firmar per poder concórrer a les eleccions municipals. Asseguren que, a més, els estatuts del partit estableixen que tot aquella persona que abandona la formació, ha d’abandonar també i de manera immediata el seu càrrec polític i el seu sou.

“Des de Ciutadans esperam que Bauzà compleixi amb aquests estatuts i amb la carta ètica que va firmar. Els palmesans varen votar a Ciutadans per les seves propostes i si ell diu que ja no se sent representat pel nostre projecte, tampoc té sentit que continuï exercint com a regidor amb la seva retribució econòmica”.

20/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris