X

La tradicional Anada a Son Serra torna amb força després d’un any d’aturada

Desenes de persones han fet la ruta amb carro, cavall, bicicleta o a peu

21/08/2021

La tradicional Anada a Son Serra torna amb força després d’un any d’aturada

Petra i Son Serra han acollit avui l’edició número 34 de la marxa que organitza l’Associació Serra Mamerra, que just va fer una aturada l’any passat per mor de la pandèmia. Enguany ha tornat i, com sempre, ha reunit participants no només de Petra, sinó d’altres bandes de Mallorca.

L’anada a Son Serra ha tornat amb força. Des de Petra, per Ses Comunes, Can Miraet i el camí vell, hem vist 24 carruatges. 10 cavalls. 7 bicicletes i 5 a peu. Més els que esperaven ja a Son Serra. Tot un èxit i un orgull si bé molt diferent d’altres anys, amb més mesures de seguretat i sense menjades compartides.

La marxa té valors fonamentals com el respecte a la natura o el turisme sostenible. Una cita ineludible pels petrers, però no només per ells. També hi han participat persones de Lloseta, Sineu o Porreres.

Els participants passaran el dia i el vespre a Son Serra, gaudint d’aquest indret idíl·lic, i demà en haver dinat tornaran cap a Petra, i a comptar ja els dies per a l’edició 35 d’una cita que ja és un clàssic.

21/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris