X

Comencen les aturades a les rutes del TIB que enllacen Palma amb els nuclis de Calvià i Andratx

Les interrupcions entre les 9 i les 11, i de les 17 a les 19. Si no s'arriba a l'acord amb l'empresa concessionària, els treballadors amenacen amb una vaga completa dia 6 de setembre

23/08/2021

Comencen les aturades a les rutes del TIB que enllacen Palma amb els nuclis de Calvià i Andratx

Els treballadors també denuncien que el Govern "no ha donat senyals de vida" en aquest conflicte laboral.

El rètol de “sense servei” ja es pot llegir als busos de les línies de la zona de Ponent, cada dia entre les 9 i les 11 del matí i les 17 i les 19 del capvespre. Les aturades han començat avui i s’allargaran fins divendres, a les rutes del TIB que uneixen Palma amb els nuclis dels termes de Calvià i Andratx. La convocatòria només serà suspesa si l’empresa concessionària, Moventis, i el Comitè de Treballadors arriben a un acord. Ara bé, no hi confiengaire després de l’actitud de Moventis al Tribunal d’Arbitratge i Mediació de les Illes Balears. Els treballadors també denuncien que el Govern “no ha donat senyals de vida” en aquest conflicte. La institució, tot i haver establert el 50% de serveis mínims, recorda que el conflicte és amb l’empresa adjudicatària.

Encara no es coneix l’impacte de les aturades. Però és cert que alguns usuaris no s’havien assabentat de les interrupcions i lamenten que hagi interferit en la seva rutina. D’altres, es mostren comprensius i empàtics.

Si no s’arriba a una entesa, el dia 6 de setembre aniran a la vaga completa.

23/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris