X

Nou brot a la residència Oms-Sant Miquel de Palma, amb sis usuaris hospitalitzats

En el conjunt dels geriàtrics de les Illes, hi ha 21 usuaris i 36 treballadors positius

24/08/2021

Nou brot a la residència Oms-Sant Miquel de Palma, amb sis usuaris hospitalitzats

Cribratge a una residència de persones majors. /EFE

El Servei de Salut ha detectat un brot de coronavirus que afecta sis usuaris de la residència de persones majors Oms-Sant Miquel de Palma.

Tots els usuaris han estat hospitalitzats atenent la seva especial vulnerabilitat encara que presenten símptomes lleus i al llarg d’aquest dimarts s’està realitzant un cribratage entre la resta d’usuaris i treballadors del centre.

En el conjunt de les residències de persones majors de les Illes, Salut ha informat que avui dia hi ha 21 positius actius confirmats entre usuaris, així com 36 treballadors amb diagnòstic confirmat.

Per illes, a Mallorca tenen usuaris positius, a més del cas de Oms-Sant Miquel, la Llar de Majors de Calvià, que té 9 usuaris hospitalitzats i un en la residència, així com un treballador amb infecció activa; el centre Fonsanta, amb una usuària hospitalitzada i un treballador positiu; Sant Pere i Sant Bernat, que té un usuari positiu.

Al mateix temps, Sa Residència d’Eivissa registra avui dia tres usuaris amb infecció activa, dels quals dues romanen en el centre i un altre està hospitalitzat, així com quatre professionals amb infecció activa.

24/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris