X

Joves venguts de la Península, amb el mestratge de mallorquins, restauren 20 metres de marge a Biniaraix

El camp de voluntariat ajuda a la conservació del paisatge de la Serra de Tramuntana i, a més, permet conèixer l'illa de manera lúdica

25/08/2021

Joves venguts de la Península, amb el mestratge de mallorquins, restauren 20 metres de marge a Biniaraix

Durant més d'una setmana joves d'Andalusia, Aragó, Castella i Lleó, i Ceuta ha pres part al camp de voluntariat Recuperam s'Alova.

Els joves del camp de voluntariat Recuperam s’Alova, que aquests dies fan feina a Biniaraix, han rehabilitat i construït 20 metres de marge tot utilitzant la tècnica de la pedra en sec. És una activitat complementària a les feines de conservació que es fan en aquest olivar els caps de setmana durant tot l’any. Tot i així, és una tasca important, ja que ajuda a conservar el paisatge de la serra de Tramuntana tal com el coneixem.

Una feina dura que necessita esforç, concentració i gust estètic, però que pocs saben fer. Pep Roig, per exemple, és un d’aquests experts i s’ha encarregat d’ensenyar als voluntaris i voluntàries les tècniques per construir els marges.

Però els joves procedents d’Andalusia, Aragó, Castella i Lleó, i Ceuta, però també de Mallorca, han fet molt més que picar pedra. Durant l’estada de dues setmanes, han gaudit d’activitats complementàries de lleure relacionades amb la natura, l’esport i la gastronomia. Una manera diferent de conèixer l’illa i passar unes vacances particulars.

25/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris