X

‘Mi isla’, un viatge a la infància mallorquina de Sandra Seeling

La cineasta establerta als EUA enllesteix un curtmetratge, amb finançament del Consell, per promocionar la imatge de l'illa

26/08/2021

‘Mi isla’, un viatge a la infància mallorquina de Sandra Seeling

Mi isla és una història basada en l’experiència vital a Mallorca de la directora, actriu i promotora Sandra Seeling. La cineasta interpreta el personatge de Sammie, una mare que viu estressada a Los Angeles i que acaba descobrint a Mallorca una nova manera de viure.

“Aquest curt vol transmetre que Mallorca és un lloc guapo, i que va més enllà de les platges i de venir aquí una setmana de vacances. És un lloc per viure-hi de manera plena, internacional i diversa”, diu la cineasta, que tot i que només passa algunes temporades a l’illa, n’éstà enamorada.

És tanta la petjada vital que hi deixa que hi ha involucrat tota la família. La seva filla Alma, el seu marit, que és el director de fotografia i l’hotel del seu germà a Sóller. Però també hi han participat marques i actors locals, com Clara Ingold i Toni Pons. Mi isla un curt per reviure la infantesa i retrobar-se amb les arrels. Mi isla és un dels projectes seleccionats per la Mallorca Film Comission i la Fundació Mallorca Turisme, depenent del Consell, per promocionar la imatge de l’illa.

 

26/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris