X

Un restaurador del port d’Andratx: “Fins i tot més reserves que el 2019”

Els restauradors del Port d'Andratx, satisfets per les xifres d'aquest estiu

28/08/2021

Un restaurador del port d’Andratx: “Fins i tot més reserves que el 2019”

Les terrasses dels bars i restaurants del port d'Andratx, plenes a vessar aquest matí de dissabte

L’estiu està superant les expectatives del sector de restauració del Port d’Andratx. Els propietaris dels establiments ho atribueixen al turisme de luxe i al residencial. “Tenim sempre els mateixos clients, gent resident”, diu Toni Saavedra, de la marisqueria Galicia, “i tot això ajuda molt”.

El regidor de Comerç i Promoció econòmica de l’ajuntament andritxol, Toni Bordoy, considera que hi ha un element a tenir en compte: “la modernització de la restauració del port d’Andratx”.

MANCO RESERVES, MÉS RESULTATS:

Al restaurant Sumalla, aquest matí ja hi havia el segon torn del vespre ple i el primer, el de les 19:00, “quasi, quasi”, segons explicava Toni Vera. En altres casos, registren menys clients que en l’estiu prepandèmia, però és un client que gasta més. Per exemple, al restaurant Miramar, on Giuliani Mateo diu que “agafant manco reserves, tenim el mateix resultat, fins i tot, que el 2019”.

Si no fos per les restriccions com l’ús de la mascareta, la capacitat o la distància de seguretat, no hi hauria res que fes pensar en la Covid a les terrasses i interiors de bars i restaurants del port.

La situació, diuen alguns restauradors, ha compensat les mesures. “Ha costat, perquè hi ha moltes normes a seguir i hem d’anar amb molta cura per no tenir problemes”, diu Raquel Ruiz, del Rocamar, “però estem contents”.

28/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris