X

Darrers retocs abans de la gran desfilada del Mallorca Design Day

L'esdeveniment serà el 24 de setembre a la fàbrica Can Ramis d'Inca

31/08/2021

Darrers retocs abans de la gran desfilada del Mallorca Design Day

Encaixar botons, fermar cotilles i comprovar que les peces s’ajusten bé als cossos. Toca fer els darrers retocs, abans de la gran desfilada del Mallorca Design Day.

Després d’haver-se d’aplaçar l’any passat per mor de la pandèmia, finalment enguany se celebra la tercera edició del Mallorca Design Day. ‘La temàtica d’enguany és la protecció de la mar’, explica la directora Raquel Arañón.

En aquesta línia s’han confeccionat les col·leccions dels 6 finalistes Balears. La pollencina Caterina Pascual reivindica la importància de l’arena en la conservació de l’ecosistema marí.

El dissenyador Nadal Cabot també vol aportar el seu granet d’arena en la lluita contra la contaminació. I la prova de vestuari ha compat, a més, amb la participació de la biscaïna Begoña Agulla, guanyadora del Premi Nacional d’aquesta tercera edició.

Tot a punt per a la passarel·la. Això sí, en temps de pandèmia, canvia el format. Les desfilades es projectaran en vídeo en un gran esdeveniment a la fàbrica Can Ramis d’Inca. Serà el 24 de setembre, dia en què coneixerem la col·lecció balear guanyadora del Mallorca Design Day.

31/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris