X

‘Hawaii’, la nova cançó de Quin Delibat!, aterra al panorama musical amb el seu “paradís efímer”

El grup pop-rock eivissenc presenta avui el segon single del seu pròxim disc, 'Turisme de Rècords'

01/09/2021

‘Hawaii’, la nova cançó de Quin Delibat!, aterra al panorama musical amb el seu “paradís efímer”

La banda, en actiu des del 2010, està formada per Jordi Cardona, Luis Escriche, Joan Torres, Jaume Alberti i Toni Coronado. / QUIN DELIBAT!

Amb ‘Hawaii’, arriba un nou single digital i el seu corresponent videoclip de la mà del grup musical eivissenc Quin Delibat! Conformat per Jordi Cardona (vocalista), Luis Escriche i Joan Torres (guitarristes), Jaume Alberti (baix) i Toni Coronado (bateria), la banda pop-rock publica avui el que és el segon avanç del seu pròxim disc, ‘Turisme de rècords’. A més, en aquesta nova producció musical, el grup ha comptat amb les incorporacions musicals de Xico Ribas, als teclats, i de Sara Cardona, a les veus.

‘Solstici’, el primer single de la seva propera obra musical, presentat fa un mes, i ‘Hawaii’ ja han sonat a les actuacions d’estiu de Quin Delibat! enguany, en concret en el Dia de la Música de Sant Josep, en els Daurat Live Xous, acompanyant a Mikel Erentxun i al cicle Cultura a la Fresca, al municipi de Santa Eulària.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Quin Delibat! (@quindelibat)

Pel que fa al videoclip del single, la peça audiovisual, dirigida per Ana Marina Sanz, està protagonitzada per Maisie Kate Young i Jakob McKee, seguint una línia conceptual entorn de la idea del paradís efímer, descrit a la lletra de la cançó.

Un concepte reflectit també a la composició musical, que evoca el paisatge hawaià, amb el so característic de l’ukelele, interpretat per Joan Barbé com a convidat. Barbé, juntament amb Omar Gisbert, ha estat el productor musical d’aquest nou treball musical de la banda.

‘Turisme de rècords’ s’editarà a través de la Cúpula Music a finals d’aquest estiu i recollirà totes les noves creacions musicals de la banda eivissenca, en actiu des del 2010. El grup ja es troba acabant de gravar les cançons en els Magrana Studios d’Eivissa.

Les cançons es publicaran en una edició especial que prepara l’artista Marcos Torres, dissenyador gràfic encarregat també de donar imatge i identitat als dos recents singles de la banda que anticipen la imminent sortida del nou disc.

01/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris