X

Torna el festival ‘Tinta Il·lustre’ per reivindicar l’àlbum il·lustrat i els llibres infantils

La llibreria Rata Corner de Palma ha organitzat la tercera edició d'aquest festival, que s'ha ajornat fins ara per la pandèmia

02/09/2021

Torna el festival ‘Tinta Il·lustre’ per reivindicar l’àlbum il·lustrat i els llibres infantils

Imatge de l'establiment Rata Corner a Palma.

La llibreria Rata Corner de Palma encalenteix motors per celebrar els dies 17, 18 i 19 de setembre la tercera edició del ‘Tinta Il·lutre’, un festival sobre l’àlbum il·lustrat i el llibre infantil. La segona edició es va celebrar el maig de 2019 i la tercera s’ha ajornat fins ara a causa de la pandèmia. ‘Tinta Il·lustre’ començarà el pròxim divendres dia 17 amb unes jornades professionals en què participaran il·lustradors, editors i professors. Entre les activitats, hi haurà una masterclass de l’il·lustrador Julio Antonio Blasco.

En declaracions a IB3 Ràdio, el copropietari de Rata Corner, Miquel Ferrer, ha explicat que el festival va néixer “amb l’objectiu d’impulsar l’àlbum il·lustrat i els llibres infantils i juvenils; és important que els joves coneguin que darrera un llibre hi ha molta feina”. Segons Miquel Ferrer, el llibre infantil gaudeix d’un bon moment, perquè els darrers anys hi ha tendència de posar en valor els llibres infantils i juvenils.

Les jornades professionals tindran lloc a l’hotel Innside de Palma i, el cap de setmana del 18 i 19 de setembre, el Festival ‘Tinta Il·lustre’ es desplaçarà fins al Claustre de Sant Domingo, a Inca, on hi haurà contacontes, tallers i signatura de llibres. Entre els il·lustradors que signaran, hi haurà la mallorquina Nívola Uyá, l’il·lustrador OyeMathias o la madrilenya Ana Gómez. Les activitats del ‘Tinta Il·lustre’ són gratuïtes, però, arran de la pandèmia, es necessària la inscripció prèvia.

02/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris