X

Marga Prohens (PP): “Les ajudes del Govern ja arriben tard per a molts d’autònoms i empreses”

Els populars tornen a criticar la gestió del Govern i l'acusa de no tenir en compte la realitat del carrer

02/09/2021

Marga Prohens (PP): “Les ajudes del Govern ja arriben tard per a molts d’autònoms i empreses”

El PP ha tornat a criticar la gestió dels ajuts a empreses i a autònoms feta pel Govern. Acusa Francina Armengol de supèrbia, d’autocomplaença i de fer política de despatx sense tenir en compte la realitat dels ciutadans.

La presidenta del PP de les Illes, Marga Prohens, i el president de la Junta Territorial de Palma dels populars, Jaime Martínez, s’han trobat amb un empresari del Passeig Marítim de Palma que està patint les conseqüències de la crisi de la Covid. Ha passat de gestionar dos negocis de restauració i 19 empleats a dur-ne només un en el qual només hi fa feina ell, la seva dona i el seu fill. Tot i això, la baixada de la facturació de més del 70%, segons ha dit, i els deutes acumulats durant els mesos d’inactivitat han fet que hagi de tancar el seu local el pròxim mes de novembre.

Prohens ha lamentat que les ajudes del Govern arribin tard per a molts d’empresaris i autònoms. “Com aquesta, 4.000 petites i mitjanes empreses de les Illes s’han vist obligades a tancar arran de la crisi de la Covid”, ha dit.

02/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris