X

El Govern podria eliminar les restriccions a les reunions socials de matinada a Mallorca i Formentera

03/09/2021

El Govern podria eliminar les restriccions a les reunions socials de matinada a Mallorca i Formentera

EFE

Les reunions socials de matinada a les illes de Mallorca i Formentera es podrien tornar a permetre a partir de la setmana que ve. La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha dit que, amb les dades sanitàries actuals, Mallorca i Formentera es podrien equiparar a Menorca, on les trobades entre persones no convivents a partir de les 2 de la matinada ja estan permeses. A Eivissa, en canvi, la mesura continuaria en vigor. Això suposa la prohibició de les reunions nocturnes entre la 1 i les 6 de la matinada. Pel que fa a la restauració a l’illa pitiüsa, Armengol ha avançat que el tancament de bars i restaurants es podria allargar una hora més, passant de la 1 a les 2, tal com ja està fixat a la resta d’illes.

Armengol ha dit que les Illes “van per bon camí”, però ha recordat que el virus continua present.

CAMPANYA DE VACUNACIÓ: 

Pel que fa a la vacunació, el Govern preveu tancar alguns dels centres de vacunació massiva de Mallorca durant aquest mes de setembre. Són els poliesportius Germans Escalas, a Palma, el Mateu Canyelles, a Inca; i l’hipòdrom de Manacor. Es manté en marxa el de Son Dureta. Armengol ha explicat que són espais que, amb l’inici del curs, tornaran a la seva activitat habitual. La vacunació, però, continuarà als centres de salut i a altres punts habilitats.

La presidenta del Govern també s’ha pronunciat sobre la possibilitat d’administrar una tercera dosi a les residències de gent gran. “És una qüestió que hauria de decidir el consell interterritorial de Salut, no s’ha de polititzar”, ha dit.


La setmana amb menys contagis de Covid des de finals de juny

03/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris