X

Les empreses de tecnologies turístiques de les Illes no creuen poder allargar la temporada aquest 2021

Les reserves cauen pronunciadament a partir d'aquest mes, però per l'any que ve ja se n'han comptabilitzat la meitat que en un any amb les característiques d'abans de la pandèmia

03/09/2021

Les empreses de tecnologies turístiques de les Illes no creuen poder allargar la temporada aquest 2021

Satisfacció per les xifres turístiques de l’estiu, però incertesa en poder allargar la temporada. Seria una de les conclusions del tercer informe turístic que ha fet públic avui la Pimem de la mà d’empreses tecnològiques del sector com Dingus, Juniper, Bedsonline, Roiback i Fideltour que manegen big data.

Destaquen que el volum de vendes s’ha situat per sobre del 50 per cent de l’any 2019, però adverteixen que el benefici empresarial es troba per sota. El turisme nacional cap a les Illes ha representat un 10 per cent del total de tot l’estat lleugerament per sobre del 2019.

Com bé expliquen, no creuen que la temporada turística sigui més llarga de l’habitual. I és que les reserves a partir de setembre baixen significativament amb un descens molt prunincat entre el novembre i el desembre. Aquestes dades són extretes dels registres comptabilitzats pe l’empresa Dingus, la qual treballa amb distints operadors turístics i agències de viatges en linia.

Tot i això, les perspectives per a la temporada 2022 són positives perquè ja hi ha la meitat de reserves que hi havia en un any sense Covid.


La PIMEM: “És necessari un replantejament del model turístic actual”

03/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris