X

Biniamar restringeix el consum nocturn d’aigua durant 15 dies per la sequera

El nivell del pou de subministrament de sa Comuna és massa baix i volen evitar un sobreesforç del motor d'extracció

04/09/2021

Biniamar restringeix el consum nocturn d’aigua durant 15 dies per la sequera

Biniamar restringeix el consum nocturn d’aigua durant 15 dies. La sequera ha fet que el nivell del pou de subministrament de sa Comuna sigui massa baix. Fa uns dies Lloseta va haver de prendre la mateixa mesura.

Els talls d’aigua comencen la matinada de dissabte a diumenge i seran de dotze del vespre a set del matí. A alguns bars afectarà la primera mitja hora de servei.

Segons l’Ajuntament el problema no és la manca de dipòsits sinó de proveïment. “És per aprovisionar, perquè el nivell freàtic està bastant baix i perquè els pous es recuperin i les bombes no facin tanta feina”, explica Beatriz Lechuga, batlessa pedània de Biniamar. 

A Biniamar, molta gent avui encara desconeixia les noves restriccions. N’hi ha qui creu que no els afectarà. També es fa una crida a emprar l’aigua només per consum domèstic durant el dia i fer-ne un ús responsable.

Són els efectes de la sequera d’enguany. També a la part alta de Lloseta, tenen el consum nocturn d’aigua restringit per segona vegada aquest estiu.

04/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris