X

Bonus de 22 euros per promocionar el petit comerç d’Eivissa

En total es repartiran uns 3.000 bons que se sumen als 100 euros dels bons turíustics creats per promoure els viatges interilles

04/09/2021

Bonus de 22 euros per promocionar el petit comerç d’Eivissa

Ja ha començat la campanya ‘Bons Patrimoni de la Humanitat’ per promocionar el turisme interilles. L’Ajuntament de Vila regala 22 euros per gastar en els comerços de la ciutat als balears que visitin Eivissa. Hi participen una cinquantena de negocis de Vila. Es tracta d’una iniciativa ben rebuda entre els comerciants i restauradors, però que encara no ha acabat d’arrencar del tot.

Des del 1 de setembre i fins el 15 de novembre els menorquins, mallorquins i formenterers que vinguin a passar dues nits a l’illa d’Eivissa es podran beneficiar d’aquests bonus. Aquests, commemoren el 22 aniversari de la declaració de Patrimoni de la Humanitat i es poden sol·licitar a l’oficina de Turisme de la plaça de la Curia a la Plaça de la catedral. Una iniciativa molt ben rebuda entre els comerciants.

En total es repartiran uns 3.000 bons de 22 euros que se sumen als 100 euros dels bons turíustics creats per promoure els viatges interilles.

04/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris