X

Cort emprendrà accions legals contra l’empresa propietària de les benzineres del centre

La gestora és FEBRER S.A, que no ha presentat el projecte per a desmantellar els sortidors d'Avingudes i plaça Progrés tot i que ja ha acabat el termini

05/09/2021

Cort emprendrà accions legals contra l’empresa propietària de les benzineres del centre

L’Ajuntament de Palma presentarà accions legals contra l’empresa propietària de les benzineres d’Avingudes i de la plaça Progrés, per no haver presentat el projecte de retirada dels depòsits en el termini pactat. Recordem que Cort va ordenar el tancament d’aquestes estacions, que operaven des de fa 25 anys sense concessió.

Ara Cort està a l’espera de rebre el projecte de l’empresa FEBRER S.A, gestora de les benzineres, tot i que el termini per a presentar-ho ha finalitzat aquesta setmana. El portaveu de l’Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, considera que l’empresa està allargant el procés per beneficiar-se i mantenir l’activitat de la benzinera i no descarta que presentin un recurs judicial per paralitzar el desmantellament. “Estam a l’espera que presentin el projecte o bé el recurs. El termini ha exhaurit i noltros hem de treballar amb les conseqüències que no han obeït la nostra ordre de retirada. Però també hem d’estar pendents d’un possible recurs que puguin presentar aturi sa retirada d’aquestes benzineres en cas que el jutge decideixi que s’ha d’esperar. Però no hem d’aturar l’exigència pel risc que suposa tenir aquests sortidors en el centre de la nostra ciutat”. L’empresa gestora ha declinat fer declaracions a l’informatiu d’IB3 Ràdio.

En el cas de les benzineres de carrer Nuredduna i Sant Miquel, ja han presentat l’informe per sellar els sortidors.


 IB3´àudios Escolta les declaracions a IB3 ràdio

05/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris