X

La UD Eivissa perdona massa i acaba empatant amb l’Amorebieta

Una greu errada del porter Germán Parreño i dues pilotes al pal d'Ekain eviten el triomf pitiús

05/09/2021

La UD Eivissa perdona massa i acaba empatant amb l’Amorebieta

El duel d’acabats d’ascendir ha acabat amb repartiment de punts a Can Misses. La UD Eivissa ha empatat a 1 contra l’Amorebieta un partit en què els blau-cel han merescut més. El primer gol del partit, obra de Koldo Obieta, ha arribat als tres minuts, després d’aquesta errada garrafal de Germán Parreño que ha deixat la porteria òrfena. La UD ha tengut accions claríssimes per empatar abans del descans. Però ni les dues ocasions de Castel: primer aquesta que envia massa alta i després aquest cop de cap de surt fregant el pal; ni tampoc aquesta d’Ekain que també es topa amb el pal acaben en gol.

A la represa però, Castel ha trobat premi a tanta insistència. Amb aquesta rematada que entra ajustadíssima al pal fa l’empat. L’electrònic no s’ha mogut més, tot i que la UD no ho ha deixat d’intentar. Ekain ha tengut aquesta ocasió claríssima però de nou, s’ha topat amb el pal. Ni ell s’ho creu. Al 78, Nono ha debutat amb la camiseta blau-cel. No ha servit però de revulsiu. L’Amorebieta de fet, ha pogut marcar al temps afegit. Gaizka Larrazabal no culmina amb gol aquesta gran jugada individual. La darrera ocasió del partit ha estat aquesta de la UD Eivissa, però ha trobat el porter Roberto Santamaría ben situat.

Els aficionats eivissencs hauran d’esperar per celebrar una victòria a Can Misses. La UD Eivissa continua invicte després de quatre jornades. Això sí, el punt d’avui el fa caure de les posicions de play-off. Pròxima aturada: dissabte que ve a Las Palmas.

Després de l’empat d’avui, la UD Eivissa és el vuitè classificat de Segona amb 6 punts. El nou líder és l’Sporting de Gijón que encapçala la taula en solitari amb 10 punts. Els asturians han aprofitat aquesta jornada les travelades de la Ponferradina i el Valladolid.

05/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris