X

La UIB rep aquest semestre 292 alumnes d’intercanvi de 21 països

La majoria són Erasmus que venen d'Alemanya, Itàlia, Hulanda i també procedeixen de la resta d'Espanya

07/09/2021

La UIB rep aquest semestre 292 alumnes d’intercanvi de 21 països

La Universitat de les Illes Balears (UIB) ha donat la benvinguda aquest dimarts en un acte a 292 alumnes d’intercanvi acadèmic de 21 països d’arreu del món i d’Espanya que s’incorporen al primer semestre d’aquest curs 2021-22. És gairebé un rècord i representa un 43% més d’universitaris que els que van arribar el darrer semestre del curs passat quan la UIB va reprendre els intercanvis acadèmics després d’anul·lar-se al primer semestre per mor de la pandèmia.

D’aquests 292 alumnes, 182 provenen d’universitats europees, americanes o asiàtiques i altres 110 són d’universitats espanyoles. Els alumnes s’incorporen en el marc de diferents programes de mobilitat universitària com l’Erasmus+, Erasmus K107 o SicueSeneca, a més de convenis bilaterals signats entre la UIB i universitats de tot el món.

“Volia formar-me a Espanya, i a més, per mor de la Covid, a molts d’indrets no accepten alumnes europeus” explica na Fleur Goeminne, estudiant belga de negocis. L’alemanya Lina Hebestriet afirma que “la Facultat de Turisme té bona reputació. Esper aprendre i també divertir-me i conèixer gent de per tot”.

Per estudis, principalment cursen Ciències Socials i Jurídiques amb 167, Arts i Humanitats amb 61 i Ciències de la Salut amb 50. Els que parteixen van sobretot a Alemanya, Itàlia i Polònia.

Per altra banda, 178 alumnes illencs cursaran una part dels seus estudis fora de les Balears. 113 han partit a universitat estrangeres mentre que 65 illencs faran el curs en universitats espanyoles.

07/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris