X

El denunciant d’una agressió homòfoba a Madrid confessa que les lesions van ser consentides

El jove de 20 anys ha reconegut que les ferides van ser consentides mentre mantenia relacions sexuals amb una altra persona

08/09/2021

El denunciant d’una agressió homòfoba a Madrid confessa que les lesions van ser consentides

Imatge d'arxiu.

El jove de 20 anys que va denunciar haver estat agredit diumenge passat en el barri madrileny de Malasanya per vuit encaputxats ha reconegut que les ferides van ser consentides mentre mantenia relacions amb una altra persona, segons han confirmat a Efe fonts de la investigació.

El jove va denunciar diumenge passat que vuit encaputxats li van marcar amb un ganivet en el gluti la paraula “marica”, però ni les imatges gravades per les nombroses càmeres instal·lades en la zona van captar imatges d’aquest grup ni s’ha localitzat a testimonis de l’agressió.

Aquest dimecres, els investigadors han acudit al seu domicili per a traslladar-lo a la comissaria i per a una nova declaració davant els dubtes que suscitava la seva primera versió i el jove ha reconegut que les ferides van ser consentides mentre mantenia relacions sexuals amb una altra persona.

29 delictes d’odi a Balears l’any 2020

Segons les dades del Ministeri de l’Interior, durant l’any 2020 a Balears es varen cometre 29 delictes d’odi, dels quals 5 varen ser motivats per l’orientació sexual i la identitat de gènere. Una xifra que es veurà notablement incrementada quan es publiquin les estadístiques d’enguany.

08/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris